Kjøttfri mandag, Middag

Ravioli med brokkoli og fløtesaus – middag for den late

At det enkle ofte er det beste er det liten tvil om, og noen ganger er det helt greit å gå for fersk pasta som noen andre har laget for deg…

Ravioli med kremet brokkoli

Ravioli med brokkoli og fløtesaus (1 porsjon)
125 g fersk ravioli med ostefyll
1 liten brokkoli
1 fedd hvitløk
2 små sjalottløk
Olje
1 dl matfløte
1 ts dijonsennep
Salt og Pepper

Kok pasta som anvist på pakken. Brokkolien deles i små buketter og kokes i ca 3 minutter.
Finhakk hvitløk og løk. Varm litt olje i en kjele og surr løken til den er blank. Ha i fløte og dijonsennep. Når sausen tykner (etter ca 1 minutt) blandes pasta, brokkoli og saus sammen og Presto! Maten er klar!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.