Det er på tide med litt fisk igjen, og atter en gang har valget falt på laks! Røkelaks og pasta er sabla godt å kombinere. Legg til sitron, dill og parmesan og du får en frisk pastarett, proppfull av masse deilig smak.
Pasta med røkelaks og parmesan (1 porsjon)
100 g kokt pasta
50 g røkelaks i strimler
1 egg
1 dl revet parmesanost
1 ts revet sitronskall
2 ss hakket dill
80 g sukkererter
Salt og pepper
Kok pasta som anvist på pakken. Kok sukkerertene sammen med pastaen de siste 1-2 minuttene.
Visp sammen egg, parmesan, sitronskall, dill og nykvernet pepper.
Hell av pastavannet og vend eggeblandingen sammen med pasta og sukkererter. Ha til slutt over strimlet røkelaks, og parmesanpastaen er klar til servering.
TIPS: Vær forsiktig med salt før retten er ferdig. Både osten og røkelaksen er salte i smaken, og det finnes ikke noe så kjipt som mat som er for salt.
Oppskriften er en justert versjon av et middagstips jeg fant på VG Nett.