Når arbeidsdagen er slutt og den store V-dagen tikker mot sine siste timer, planlegger jeg å hengi meg selv til noen små hverdagsgleder: Blomster (selvkjøpte), sjokoladehjerter (fra mamma), og en lett fordøyelig film. Eller kanskje jeg baker litt biscotti… Mmmm, det fikk jeg veldig lyst på nå…
Med sivilstatus “enestående”, og null beilere i umiddelbar nærhet, kunne et blogginnlegg på selveste Valentinerdagen fort ende opp med å dryppe av bitter selvmedlidenhet og dårlig skjult misunnelse. Og selv om det er veldig fristende å rakke ned på årets “mest romantiske dag” velger jeg å la være!
I stedet for å fokusere på det ene forholdet jeg ikke har, velger jeg å sette pris på de jeg har. (Veldig “zen” av meg, ikke sant?)
Hvert eneste av disse forholdene er med på å gjøre ALLE årets 365 dager så bra som de faktisk er. Og til slutt et svært så lite zen-aktig, men vel så “viktig” forhold (ikke vet jeg hva det er med jenter og fine vesker – det bare er sånn).
Happy Valentines, everyone! Godt det er et år til neste gang ;-)
Gratulerer med førsteplassen på blogglisten! :-)
Ha en flott V-dag! :-)
Tusen takk, Tine! Det skal jo ikke være viktig, men du og da så kjekt det er å se at SÅ mange har vært innom bloggen ;-)
Happy V-day to you too :-D
Fantastisk skrevet! Du er en favorittblogg, og fra ei som er alene i to uker hver fjerde uke så er det utrolig godt med oppskrifter som ikke er til en familie på fire. Selv om det såklart kan tilpasses ;)
Ha en fin dag! :)
Tusen takk for flotte ord, Julie :-) Ha en fantastisk fin V-dag!
Jeg syns det er en herlig dag jeg – selv om ikke det finnes noen kjæreste i umiddelbar nærhet av meg heller :) Har kjøpt mine egne blomster…fått kort av en ung venninne…frokost på sengen av mine barn….og skal drikke litt cava til en god film i kveld :) Har mange i mitt hjerte…<3 <3 <3…
Da er vi jo enige :-) Happy V-day, Cesilie!
Ja, det er viktig å fokusere på det man har, ikke bare det man IKKE har!
Kjempebra innlegg, og jeg syns at sivilstatus “enestående” ikke høres så aller verst ut;-)
Biscotti var knallgodt! Jeg har jo vært så heldig å få smake allerede, og de kan anbefales:-) Gleder meg til oppskriften kommer på bloggen din. Du er flink til å lage mat!!
Takk takk, Camilla! Oppskrift på “nye” biscotti kommer plutselig til en blogg nær deg ;-)