Fiskekaker med spinatsalat
ENEstående Mat

ENEstående ukemeny

Når jeg hører ordet “ukemeny” tenker jeg automatisk på 2 ting: de faste middagsrettene vi hadde da jeg vokste opp, og TRINEs MATblogg. Trine legger hver uke ut forslag til en variert og spennende meny, og det gjør livet enklere for de fleste. Hvor mange ganger har du ikke stått i butikken og revet deg i håret i ren hva-skal-vi-ha-til-middag-frustrasjon?
Nå har ikke jeg tenkt å gå Trine i næringa, men jeg har altså blitt utfordret av www.matbloggsentralen.com til å komponere et forslag til ukemeny. Man kan jo ikke la en slik mulighet gå fra seg, så her er den: ENEstående ukemeny (den første og trolig den eneste av sitt slag). Jeg har til og med inkludert barndommens middagsfavoritt: Tomatsuppe!

Mandag: Uken starter sunn og frisk med fiskekaker og spinatsalat.

fiskekaker og avokadosalat

Tirsdag: Tirsdager er SÅ kjedelige, så her må vi trå til med litt luksuspannekaker.

luksuspannekaker

Onsdag: Vi er halvveis til helg, og det passer godt med verdens beste suppe: Tomatsuppe!

tomatsuppe

Torsdag: Jeg er ikke veldig flink til å spise fisk, men røkelaks og tagliatelle funker fint på en torsdag.

tagliatelle med røkelaks

Fredag: Fredag er rekedag! Det er enkel og god mat som fint lar seg kombinere med andre planer for starten på helgen.

rekesmørbrød

Lørdag: Det er lørdag og “endelig” kommer det poteter på bordet. Sammen med en saftig burger og soppstuing.

hamburger med blåmuggost

Søndag: Det er ikke en komplett meny uten pizza, og for meg er det pepperonipizza som gjelder.

pepperonipizza

Bakverk: Ostescones er kjapt og enkelt til frokosten på lørdag eller søndag, eller som tilbehør til salat og suppe.

ostescones

Dessert: Italiensk jordbærdrøm er frisk, søt og knasende. En perfekt avslutning.

italiensk yoghurt-dessert

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.