Denne appelsinsalaten setter et stort smil om munnen min. Den strutter av friskhet, sunnhet og glede. Den fyller munnen med frisk appelsin, søt daddel, et lite kick av chili og eksotisk kanel. Enkelt og helt perfekt. Det er som en tallerken med solskinn.
Marokkansk appelsinsalat (1 porsjon)
1 appelsin, i tynne skiver
1 cm rød chili, finsnittet
1-2 daddel, i biter
Malt kanel
Akasiehonning (kan sløyfes)
Skrell appelsinen eller bruk en kniv til å skjære av skallet. Del appelsinen i tynne skiver (3-4 mm) og legg skivene pent utover på en tallerken eller på et fat. Finsnitt chilien, fjern eventuelle frø og dryss over appelsinskivene. Del dadlene i to, ta ut steinen og kutt daddelkjøttet i biter som fordeles på tallerkenen. Dryss forsiktig over litt malt kanel. Ringle til slutt over akasiehonning om du ønsker en litt søtere dessert.
Ser og høres vidunderlig ut! Tips: Jeg tenker at dette hadde vært en god frokost sammen med matyoghurt :0)
Frokostdessert ;-) Veldig god idé!