Gjærbakst, Lunsj, Middag, Snacks

Pepperonipizza – the one and only

Det er like greit å innrømme det med en gang: Jeg er et pizzavrak! Jeg kan spise pizza morgen, middag og kveld, 7 dager i uken. Varm, kald eller lunken – det spiller liten rolle, så lenge det er pepperonipizza. Det er ingen over, og ingen ved siden. Noen laster må man jo ha…

pepperonipizza

Pepperonipizza (1 stk.)

1 hjemmelaget pizzabunn
3 ss Heinz tomatketchup
3 ss Santa Maria Chunky Salsa (medium styrke)
Gilde pepperoni i skiver
100-200 g revet ost
Sorte oliven, hele uten stein
Oregano

Sett ovnen på 230 grader. Bland ketchup og salsa og smør utover pizzabunnen. Fordel revet ost på hele bunnen. Ha på rikelig med pepperoniskiver og hele sorte oliven. Avslutt med et dryss oregano.

Stekes midt i ovnen i 6-8 minutter til osten er godt smeltet.

TIPS: Fantastisk godt som “restitusjons-mat”. Like enkelt som frossenpizza (forutsatt at det ligger forstekte pizzabunner i frysen), og masse salt og fett som er så viktig dagen derpå.

Jeg er overhodet ikke sponset av Heinz, Santa Maria eller Gilde. Jeg har bare funnet ut, etter MYE research, at disse produktene gir den smaken jeg liker best.

4 Comments

  1. Her er et tips på en annen veldig kjapp tomatsaus (til ca. 1 pizza)

    1/2 (eller en liten) sjalottløk
    1/2 fedd hvitløk (eller 1 lite et)
    1 plommetomat (eller annen god solmoden tomat)
    litt salt
    litt sukker
    litt pepper
    litt cayennepepper

    Grovkapp alt, og kjør i stavmikseren. Og vips, miks, barbatriks – så er den ferdig. Dette gir en ganske frisk saus. Om man ønsker, kan man slenge i litt oregano eller putte den i en kjele og la den putre litt. Sausen har heller ikke vondt av å stå og “sette” seg i en times tid.

  2. woow, jeg bare digger peperoni pizza, må si du er flink ;)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.