Jeg er så vidt ferdig med én besettelse (rabarbra) før jeg hiver meg over en ny: jordbær! Jeg kan nesten ikke tenke meg noe så digg som å spise store søte jordbær, rett fra kurva, en varm sommerdag. Men det er litt gøy å prøve nye varianter også. Hva med å overraske grillmaten med noe nytt tilbehør? Som for eksempel denne friske, og noe utradisjonelle, salaten.
Jordbærsalat (1 porsjon)
150 g jordbær
3-4 reddiker
1/4 rød løk
Ruccolasalat
1 ss pinjekjerner, ristede
Dressing
1 ss balsamico glaze (eller vanlig balsamico eddik)
1 ts akasiehonning
1 cm rød chili, finhakket
Nykvernet rosèpepper (kan sløyfes)
Ha ruccolasalat på en tallerken. Skyll og rens jordbær og reddiker. Del i biter og ha i en bolle. Skjær løken i løvtynne ringer/skiver og bland sammen med bær og reddiker. Bland sammen dressingen og hell over bærblandingen. Fordel blandingen over salaten og dryss over ristede pinjekjerner.
Jordbærsalaten passer sabla godt til and og grillet kjøtt med mye smak.
Det er heller ikke noe i veien for å kun ha et par skiver bruschetta til: Ta to skiver brød (gjerne et par dager gammelt). Del et fedd hvitløk i to og gni over skivene. Hell olivenolje over skivene og stek på 200 grader i ca 10 minutter.
Hei!
Ønsker å komme i kontakt med deg! :)
Har du kontaktinfo jeg kan nå deg på?
Mvh Cecilie W
Å! Den så utrolig god ut!
Den smaker ENDA bedre ;-)
God sommer! AC:-)
woww, det så godt og fresht ut! :D
Ikke sant? Det er bare å lage. Godt og sunt! God sommer!
AC:-)