Jeg “ertes” litt på jobb fordi jeg spiser det samme til lunsj hver dag: 1 skive med makrell i tomat + 1 skive med leverpostei. Mitt forsvar er selvsagt at jeg får dekket det daglige behovet med Omega 3, mens sannheten er at jeg finner trygghet i vanen… Likevel er det godt å ta med et saftig sandwich i ny og ne. Denne varianten er jeg blitt veldig glad i, spesielt etter at jeg “oppdaget” rød pesto i sommer. Men den må være hjemmelaget!
Sandwich med brie og serranoskine (1 porsjon)
2 skiver godt brød (sandwichfoccacia kanskje?)
2-3 ts rød pesto
Ruccolasalat
Brie, i skiver
Rød løk, i ringer (prøv gjerne syltet rødløk)
Tomatskiver
Agurkskiver (kan sløyfes)
Bre rød pesto godt utover begge brødskivene. Legg ruccola, skiver med brie, serranoskine, løkringer, agurk- og tomatskiver på den ene skiven. Legg på den andre skiven med pestoen ned. Gap høyt, og nyt!
Kjempebra blogg med mange spennende oppskrifter. Prøvde tacoburgeren i går til stor begeistring hos store og små, og denne oppskriften skal definitivt også prøves :-) kommer til å følge med her inne!
Tusen takk for det, Julie!
Å, brie er så godt!
Det er så sant, så sant, Lene! Ha en strålende dag med masse brie!