Sandwich med brie og serranoskinke

Jeg «ertes» litt på jobb fordi jeg spiser det samme til lunsj hver dag: 1 skive med makrell i tomat + 1 skive med leverpostei. Mitt forsvar er selvsagt at jeg får dekket det daglige behovet med Omega 3, mens sannheten er at jeg finner trygghet i vanen… Likevel er det godt å ta med et saftig sandwich i ny og ne. Denne varianten er jeg blitt veldig glad i, spesielt etter at jeg «oppdaget» rød pesto i sommer. Men den må være hjemmelaget!

Sandwich med rød pesto, brie og serranoskine

Sandwich med brie og serranoskine (1 porsjon)

2 skiver godt brød (sandwichfoccacia kanskje?)
2-3 ts rød pesto
Ruccolasalat
Brie, i skiver
Rød løk, i ringer (prøv gjerne syltet rødløk)
Tomatskiver
Agurkskiver (kan sløyfes)

Lunchsandwich med rød pesto, brie og skinke

Bre rød pesto godt utover begge brødskivene. Legg ruccola, skiver med brie, serranoskine, løkringer, agurk- og tomatskiver på den ene skiven. Legg på den andre skiven med pestoen ned. Gap høyt, og nyt!

Print Friendly, PDF & Email
Arkivert under LunsjStikkord: , , , Bokmerk permalenken.

4 Responses to Sandwich med brie og serranoskinke

  1. julie sier:

    Kjempebra blogg med mange spennende oppskrifter. Prøvde tacoburgeren i går til stor begeistring hos store og små, og denne oppskriften skal definitivt også prøves :-) kommer til å følge med her inne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.