Ukens aller beste dag er her – fredag! Arbeidsukens slutt markeres merkelig nok med et forhøyet energinivå. Kanskje det er viten om at de neste 60 timene står fullt og helt til egen disposisjon som gjør at det kribler lett i rockefoten…
Fredagen er også dagen for et lite tidkrevende festmåltid. For meg er det skalldyr som er fredagskosen. Gjerne bare reker, men av og til er det lov å flotte seg litt ekstra. I dag er en slik dag…
Skalldyrfest for én, eller flere
Reker
Sjøkreps
Fylte krabbeskall
Godt brød
Valgfritt tilbehør
Créme fraîche med hakket vårløk og nykvernet pepper, hjemmelaget aioli, lime og sitron, avocado i skiver, frisk dill, salsa… Her er det bare ganens fantasi som setter grensene. Av og til kan det være nok med litt majones, sitron og pepper.
Jeg nyter gjerne havets festbord sammen med en god chablis.
God helg, alle sammen!
Mmmmmm:-)
God helg!
Right back at you :-D
Sweet!!! God helg AC ;)
Thanks, Lars! God helg til deg også ;-)