Når det kommer til reker mangler jeg fullstendig magemål. Det spiller liten rolle om det er sommer eller vinter, om måltidet nytes inne eller ute, om rekene ligger på papp eller porselen. Står det reker på menyen spiser jeg til jeg sprekker. Nettopp på grunn av min manglende beskjedenhet i rekefatet skulle man tro at det sjelden var noe til overs. Men jeg er alltid redd for å få for lite, så jeg kjøper selvsagt for mye. Og slik oppstår en perfekt mulighet for en deilig restesalat (sammen med litt av den pastaen jeg alltid koker for mye av…)!
Restesalat med reker og pasta (1 porsjon)
80-100 g kokt pasta, avkjølt
80-100 g rensede reker
ca 1/4 slangeagurk, i biter
3-4 reddiker, i biter
0,5 avokado, i biter
En håndfull cherrytomater, delt i to
Ruccolasalat
Et par skiver godt brød
Dressing
2 ss lettrømme
1 ss majones
1 cm rød chili, finhakket
1 ss dill, finhakket
Saften av en kvart lime
Salt og pepper
Ha reker, pasta og grønnsaker i en bolle. Rør sammen ingrediensene til dressingen og hell over salaten. Bland lett sammen, og server sammen med godt brød.
Inspo :)
Nice :-D