Restesalat med reker og pasta

Når det kommer til reker mangler jeg fullstendig magemål. Det spiller liten rolle om det er sommer eller vinter, om måltidet nytes inne eller ute, om rekene ligger på papp eller porselen. Står det reker på menyen spiser jeg til jeg sprekker. Nettopp på grunn av min manglende beskjedenhet i rekefatet skulle man tro at det sjelden var noe til overs. Men jeg er alltid redd for å få for lite, så jeg kjøper selvsagt for mye. Og slik oppstår en perfekt mulighet for en deilig restesalat (sammen med litt av den pastaen jeg alltid koker for mye av…)!

restesalat med rekser og pasta

Restesalat med reker og pasta (1 porsjon)

80-100 g kokt pasta, avkjølt
80-100 g rensede reker
ca 1/4 slangeagurk, i biter
3-4 reddiker, i biter
0,5 avokado, i biter
En håndfull cherrytomater, delt i to
Ruccolasalat
Et par skiver godt brød

Dressing
2 ss lettrømme
1 ss majones
1 cm rød chili, finhakket
1 ss dill, finhakket
Saften av en kvart lime
Salt og pepper

Ha reker, pasta og grønnsaker i en bolle. Rør sammen ingrediensene til dressingen og hell over salaten. Bland lett sammen, og server sammen med godt brød.

Print Friendly, PDF & Email
Arkivert under Lunsj, Salat, SkalldyrStikkord: , , , Bokmerk permalenken.

2 Responses to Restesalat med reker og pasta

  1. Morgan sier:

    Inspo :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.