Fire skiver grillet vannmelon med ostetopping
Dessert, Forrett, Snacks

Grillet vannmelon med digg topping

Frukt på grillen er det store i sommer, og jeg har fullstendig forelsket meg i grillet vannmelon. Jeg elsker at det kun skal noen få minutter på grillen til for å forvandle vannmelonens personlighet fra frisk og lettsindig sommerflørt til dyp og kompleks forførerinne… I tillegg er det så latterlig enkelt at selv mammas Jack Russel Terrier kunne gjort det (hvis man ser bort fra at det er en hund og at hun raskt og grådig ville spist opp vannmelonen før den kom på grillen).

Skiver grillet vannmelon med ostetopping

Grillet vannmelon med fetaost og blåmuggost passer perfekt både som forrett og som dessert, eller rett og slett som himla digg snacks en varm sommerkveld.

Grillet vannmelon med digg topping (1 porsjon)

2 skiver vannmelon
Fetaost
Balsamicoeddik
Blåmuggost
Akasiehonning

Start grillen og la den bli skikkelig god og varm. Skjær 1,5-2 cm tykke skiver av vannmelonen. Legg skivene på grillen og stek dem 2-3 minutter på hver side. La de grillede vannmelonskivene hvile 1-2 minutter.

Smuldre over fetaost på den ene skiven og ringle over noen dråper balsamicoeddik. Smuldre blåmuggost på den andre og topp med litt akasiehonning. Voila!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.